Religion Kunskap

Hej mina barn!

Lyssna nu! NOGA!  Varför leker folk smarta för?  varför har folk så mycket hat mot islam? JUST ISLAM? okej visst de finns riktiga jävla idioter som kallar sig muslimer som har gett Islam ett dåligt rykte som tex Usama bin laden och saddam hussein. Men bara för dom var idioter som person varför skyller man allt på islam? vad fan har religionen med dom att göra? bara för att dom är muslimer?... när de händer nånting tex. våldtäckter, mord, någon bomb har sprängt någonstans o.s.v  och det är någon Achmed Hussein som står som den skylldige, JAAAAAA DÅ ÄR DE BARA FÖR ATT HAN ÄR MUSLIM SOM HAN GÖR SÅ!! JÄVLA MUSLIMER !! eller? då vill jag fråga er IQ låga små stackare.. HUR MÅNGA VÅLDTÄCKTER, MORD , PEDOFIL GREJJER, KIDNAPPNINGAR, RÅN, SERIEMÖRDARE O.S.V ÄR INTE KRISTNA ELLER JUDAR ????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

det jag vill komma fram till är att man ska inte skylla på religionen det folk gör är för att dom själva är störda i huvet och det har ingenting med religion att göra. Allt det där med självmordsbombare och alla dessa terroristgrupper är jag starkt emot själv och jag själv är en STOLT Muslim OCH!!!!!!!!!!!! det är HARAM VÄLDIGT VÄLDIGT VÄLDIGT MYCKET HARAM att ta självmord samt att döda någon annan människa SPELAR INGENROLL OM DET ÄR EN MUSLIM ELLER ICKE MUSLIM! så man undrar verkligen vad hamas idioterna hållerpå med. Men som sagt man ska inte döma en person efter religon.

Och till er som undrar varför mulimska kvinnor bär slöja och tycker att det är förnedrande osv... till er vill jag fråga VARFÖR BÄR NUNNOR BURKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????

KAN MAN ENS....eller ursäkta..FÅR MAN ENS VARA NUNNA OM MAN INTE ´HAR DEN DÄR BURKAN?

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

FÅR MAN VARA MUSLIM OM MAN INTE HAR BURKA ?
JJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAA!!!

Vill säga också att ISLAM kom med dom första rättigheterna till kvinnor! till er som inte visste! innan islam kom så var kvinnorna behandlade som skit!!!!!! männen använde dom som SLAVAR! dom fick ingen kärlek dom var tvungna att sköta allt! deras huvuduppgift var i stortsätt att föda barn:S TILLS ISLAM KOM! ERA OFFER! så utan Islam så hade ni kvinnor inte varit någonting!!!!!!!!!!!!!!!!!!

till er alla fördomsfulla människor stäng era äckliga munnar och ta tid och lär er nåt om SJÄLVA RELIGONEN och inte döma den genom att ta upp usama bin laden eller saddam hussein. och när ni har gjort de så kan ni prata annrs så håll käften era IQ låga offer!

KOM IHÅG
ISLAM=FRED!

Kommentarer
Postat av: Anonym

bra skrivet!!!

2009-04-07 @ 23:50:30
Postat av: Shanta

HAHAHAHA GOOO BAPPI!! Fortsätt skriva om dina åsikter, kul att läsa faktist!

2009-07-12 @ 13:49:21
Postat av: Din E.

Den enda jag känner att jag kan kommentera på detta inlägg är att ALLA krig är religionsbaserade. Avskaffa religionerna, så voila, ingenting att kriga om!

2010-01-29 @ 07:59:49
URL: http://www.baramellandigochmig.blogspot.com
Postat av: Safira sheikh

Jätte fin blogg



http://smekizz.blogg.se

2010-07-16 @ 02:15:29
URL: http://smekizz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0