shubabuluba babuluba

Tja! ni som han följt min blogg (absulut ingen) så kanske ni har märkt att jag har gjort lite reklam för bl.a Sony Ericsson, Marabou, felix ketchup, mc donalds m.m men igen av dom dära äcklen har gett mig något för skiten. Så pass på dom för nu kommer jag äntligen käna lite para på min blogg ;) Jag blev medlem på nån sida..kommer inte ihåg exakt vad den heter (pallar inte kolla) men aflication nation nånting...men där kan man söka efter att få göra reklam och käna para så snart kommer de...men man känar typ bara om någon klickar på annonserna :S så ni får klicka..( "ni" haha)

aa de ba de jag ville säga...vet inte varför så fråga inte

PeaCe

Im lovin it...

Här har ni en bild på min lillebror... (han med röd keps)


parapapapa im lovin it...

muhahahahaaaaaaaa...ha.

Jag ska ta studenten, jag ska ta studen, jag ska ta studenteeeeeeeeeeeeen fy fan vad jag e bra!...fy fan vad jag e bra, fyfan vad jag e bra men nu är de dags för mig att draaaaaaaaaaaaaaaaa.

Student 08  13 juni ;)


6 månader idag!!



6 månader älskling! :) Älskar dig Michelle <333

femton plus femti gånger femti plus femton delat på femton plus femti är lika med ett (de kom jag på själv, jag vet tack)

tjena tjena vad händer?...nää ingenting chillar bara..själv då? nää ingenting softar bara..vart ska du? ska bara chilla..själv då? ska bara softa...aa men då kan vi chilla med varandra..aa vi kan softa.(vet inte vad jag snackar om)
Klockan närmar sig 05:00 har inte sovit ett fucking blund..nånting känns fel..men jag veet inte exakt vad..vad kan det vara? ingen jävla aning..

aa juste måste få säga en sak..jag har en lillebror som är 6 år yngre än mig..och han väger mer än mig KAN NI TÄNKA ER HUR FEEEEEET HAN E DÅ! hans kläder är förstora för mig:S men han har bröst asso;)(riktiga häng pattar) lätt han har 80C MINST! tjockis jävel...men han e skön.

aa har inget att skriva..har typ alldrig haft de:S men aja.. riktig skojar blogg..........................nu ska jag vänta tills klockan blir typ 6-7 så solen kommer upp lite mer så jag kan sola :) hoppas jag kan somna då annars är de knas...då är de verkligen nånting i görningen.

money money money..its so funny..in a richmans world

is that what you call money for nothing money for nothing (eller nåt)

i got money i i got money i i got money i got i got i got...i get it..i i get it..(nåt sånt)

JAAAAAAAAAAAA JAG HAR TRÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCK YOU HEJDÅ


RSS 2.0